Miercuri, 29 Mai 2024

Spitalul Bolintin


Spitalul Orasenesc Bolintin Vale, este amplasat in zona de nord a judetului Giurgiu. Profilul de activitate al spitalului este asistenta medicala spitaliceasca continua si de zi pentru pacienti de tip acut si asistenta medicala ambulatorie specialitati clinice si paraclinice, deservind o populatie de circa 90 mii locuitori, dispersati pe raza a 15 localitati. Regimul de lucru este de 24 ore/zi, 365 zile/an.

STIRI INTERNE SPITAL ȘI ARTICOLE PUBLICATE

Breaking news

Naștere gemelară dificilă la Spitalul Orășenesc Bolintin Vale, secția Obstetrică-Ginecologie 

 29.07.2017 h 00.00

    Felicităm Dr. Elena BORZA medic primar la linia de gardă, secția Obstetrică-Ginelologie pentru rezolvarea profesională a unei nașteri gemelare cu risc, venită în urgență la camera de gardă a secției.

   În aceeași măsură felicităm și apreciem ca remarcabil efortul și implicarea activă prin venirea de acasă a medicului neonatolog Dr. Oana ȘAULEA în stabilizarea, menținerea stabilității, pregătirea și transferul inclusiv cu sprijin din partea Dr. Arafat către eșalon de nivel III a celor 2 gemeni prematuri pentru suport specializat în continuare. 

    Sâmbătă 29.07.2017 la ora 20 35 sosește din teritoriu o sarcină gemelară la 32 săptămâni în expulzie, cu membrane rupte, primul în prezentație pelviană, ce se  extrage prin manevra Bracht; al doilea făt prezentație pelviană scos prin mare extracție pelviană cu manevra Mauriceau pentru extragerea în siguranță a craniului; placenta monocorială bivitelină; toti trei excelent;

    Fiind o naștere fortuită la 32 săptămani, ulterior nou născuții prematuri stabilizați se îndrumă catre o maternitate de nivel III  conform criteriilor de arondare pentru cazurile complexe ( Maternitatea Polizu).

    Dr. Borza E., cu o experienta vastă de peste 40 ani la Maternitatea Bucur, ne-a declarat ca nu a mai fost nevoită să asiste la o astfel de intervenție de circa 15 ani!

    Încă odată felicitari Dr. Borza Dr Saulea O. și echipei de moașe și asistente Obstetrică-Ginecologie, Neonatologie și Medicină Internă ale Spitalului Orășenesc Bolintin Vale. Iată cum experiența clinică și promptitudinea intervenției profesionale salvează vieți.

    Azi numărul de români a crescut cu 2 prin priceperea doamnelor Dr. Borza și Dr. Șaulea  precum și îngrijirile cadrelor medii se serviciu.

 

Manager,

Dr. Lucian HORHOTĂ


Articol adăugat de:

DFC,

Ec. Claudiu DIMA

Internare interventii chirurgicale/nasteri

Este necesar un repaus alimentar si de lichide de minim 6 ore de la momentul programarii interventiei dumneavoastra. Internarea in spital se va realiza inainte cu 2 ore...
Vezi mai multe...

Contact spital

Folosiţi formularul de contact pentru a afla orice informaţie doriţi să aflaţi. Veţi fi contactat(ă) cât mai curând posibil cu toate detaliile solicitate de către dumneavoastră...
Vezi mai multe...